Acasă Povestea Noastră Servicii Pachete Catering Despre Locație Cum Comand Galerie Contact

Povestea Noastră

De ce Central Art Party? Simplu! De ce nu?

Deviza noastră este distracția și buna dispoziție a copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 99 de ani, alături de artiști profesioniști!

Suntem părtași, alături de copiii noștri, unei epoci în care timpul pur și simplu fuge, în care programul încărcat și lipsa socializării ne determină să ne complacem într-un stil de viață agitat.

Timpul liber alocat distracției este un "must" și nu un opțional!

Lucrând cu copii de mai bine de 7 ani în activități extrașcolare și cursuri, credem cu tărie că atât copiii cât și adolescenții au nevoie să se desfășoare independent, să se exprime și să se dezvolte în propriul mediu alături de prietenii lor, de personajele, artiștii și muzica lor preferată. Datoria noastră este să nu uităm de copilul din noi! Din același motiv petrecerile noastre animate nu se adresează numai copiilor ci și adulților.

 

Cum a început totul?

Fiind la rândul nostru, părinții unui minunat băiețel, am trăit momente și evenimente importante din viața noastră de familie. Ca proaspătă mămică la botez lucrurile s-au complicat, pentru că, să fii și mămică și organizator, presată de timp, nu e așa usor! Cu toții visăm la petrecerea perfectă, fără cusur și bineînțeles, dacă s-ar putea fără bătăi de cap. Uneori ori cât de tare te-ai strădui timpul nu prea ține mereu cu tine și chiar dacă ai acordat suficientă atenție la toate detaliile, te-ai lovit de multe lucruri neașteptate. Ba animatorii nu au găsit adresa, ba dj-ul nu știa când să pună melodia ta preferată, ba fotograful nu știa că tu urăști pozele aranjate și lista continuă. Îți este familiar sentimentul de eroină sau erou la sfârșit de petrecere când totul se termină cu bine și invitații zâmbesc mulțumiți? Ei bine, află că nu ești singur în toată povestea asta!

Așadar copilul nostru a fost cea mai puternică inspirație pentru care am dat naștere noului concept: Central Art Party. Pentru a scuti timp prețios și a facilita accesul la serviciile oferite de artiștii noștri am creat o platformă cu pachete pentru toate gusturile și toate buzunarele prin care fiecare să-și poată personaliza petrecerea sau evenimentul. Ne bucurăm să vă prezentăm echipa noastră formată din artiști tineri, acreditați prin studii universitare, experiență și determinare. Artiști care iubesc ceea ce fac, dornici să-ți aducă zâmbetul pe față, a căror deviză este să te facă pe tine să te bucuri de orice eveniment important din viața ta și a familiei tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.