Acasă Povestea Noastră Servicii Pachete Catering Despre Locație Cum Comand Galerie Contact

Cum Comand?

Cum comand și cum prepar rețetĂ perfectă a petrecerii mele?

Ingrediente

Arome necesare:
Petreceri Aniversare, Petreceri Corporate, Petreceri Tematice, Evenimente Școlare, Botez și Nuntă.


O gamă largă de artiști profesioniști din rubrica Servicii așteaptă semnalul tău, dornici fiind de distracție (actori, magicieni, ventriloc, animatori Disney, animatori speciali, coregrafi, muzicieni, fotograf, videograf,  mc, baloane, accesorii de petrecere, dj, lumini, sonorizare, karaoke, trupă cover, catering, tort & candy bar personalizat și lista continuă)


Copii (cu cât mai mulți cu atât mai bine) cu vârste cuprinse între 1 și 99 de ani


100 de g de zâmbete, 200 g pulbere de râsete și 1 kg de chef pentru distracție.

Mod de preparare

Se alege tema petrecerii mult visate (ex: Dacă am o petrecere corporate, aleg tematica corporate adulți sau copii în funcție de vârsta petrecăreților).

Se alege pachetul potrivit petrecerii tale (fiecare cu gusturile lui, ai 4 variante: SILVER, GOLD și VIP, plus varianta PACHET PERSONALIZAT).

Vei afla ce servicii ai incluse în pachetul pt care ai optat.

Da, ai înțeles foarte bine! Central Art Party îți oferă posibilitatea ca tu să-ți personalizezi după bunul plac propriul pachet, alegând extra topping de artiști și servicii.

Pune-ți ochelarii și bifează-ne câmpurile cu date despre tine și evenimentul tău (ne interesează foarte mult să ne spui data, ora evenimentului tău și câți invitați o să ai.

Se amestecă toate bine și se trimite comanda către consultanții noștri (doar în cazul în care ai completat tot ce-ți cerem). Îți promitem că în cel mai scurt timp vei fi contactat cu oferta completă pe mail sau telefonic.

Să înceapă distracția!

Ține minte! Serviciul catering, tort & candy bar și trupă cover nu este inclus în pachet și avem nevoie ca tu să ne bifezi și să ne specifici câți invitați ai pentru oferta finală.


Simplu? Așa zicem și noi! Însă nu uita, noi nu vindem pachete, ci o experiență! Oferim servicii complete de la A la Z, așa că poți uita de calvarul organizării unui eveniment. Salvează timp pentru tine și familia ta și lasă-ne pe noi să-ți personalizăm petrecerea, planificând fiecare detaliu, experiența ne recomandă. Spune-ne ideile tale, iar echipa noastră în cel mai scurt timp te va contacta cu oferta.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.